Aprilsnar – Nudist træning i FysioDanmark Roskilde

april 4, 2017 9:00 am

Årets Aprilsnar kom langt omkring og blev det mest “virale” vi nogensinde har lavet. 23.000 visninger, 317 likes og over 100 delinger og kommentarer. Måske fordi det var sjovt, måske fordi der var et nøgenbillede involveret:)?

Som det første træningscenter i Verden har FysioDanmark Roskilde nu åbnet op for nudister.

Nudister har i mange år haft det svært i forhold til at finde sig til rette i træningscentrene overalt i verden, dels af hygiejniske årsager og dels for ikke at støde andre mennesker i træningscentrene.
Det har Fysiodanmark Roskilde nu valgt at råde bod på og vil fra 1. April åbne op for denne gruppe mennesker også kan træne, blive vejledt af sundhedsfaglige og profitere af alle de fordele som styrketræning og konditionstræning giver.
Niels Honore som er Sundhedsdirektør siger ” Alle mennesker har ret og pligt til at være i god fysisk god form og vi mener at nudisterne i en højere grad er forpligtet til at passe på kroppen, da vi jo er mange som kan risikere at se dem i den traditionelle sommer reportage på DR.” Derfor vil vi gerne bakke op om deres muligheder, for at kunne passe godt på kroppen, og træne et sted med trygge rammer og sundhedsfaglig rådgivning.” Han tilføjer at huset har gennemgået en særlig uddannelse som også tager højde for evt. uheld i forbindelse med forskellige legemsdele og maskinernes mekanik”. Desuden vil der for mænd på cykler være et regelsæt om at ”lægge til højre” og være særlig fokus på afsspritning.
FysioDanmark stiller selvfølgelig specialuddannet nudistfysioterapeuter til rådighed og ser frem til en masse god træning
På billedet ser man FysioDanmark Roskilde´s 2 ejer som selv er passionerede nudisttræner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA