FysioDanmark Roskilde etablerer nødberedskab

april 2, 2020 10:26 am

Få hjælp hos fysioterapeuten over telefonen:
FysioDanmark Roskilde etablerer nødberedskab

Nu kan du få telefon- og videokonsultationer hos Fysiodanmark Roskilde. Tiltaget er en del af et landsdækkende nødberedskab, som skal stå til rådighed og hjælpe med at opretholde kritiske funktioner i sundhedsvæsnet under COVID-19-krisen.

Oplever du problemer med muskler, sener eller led, er der nu hjælp at hente hos FysioDanmark Roskilde. Under COVID-19 tilbyder klinikkens fysioterapeuter fremadrettet hjælp og vejledning via telefon- og videokonsultation.

”Regionen har handlet hurtigt, og vi har nu mulighed for at tilbyde telefon/video-konsultationer med tilskud fra sygesikringen, så patienterne nemt og billigt kan få hjælp,” siger fysioterapeut og partner i FysioDanmark Roskilde Niels Erichsen.

 

”På grund af COVID-19 har vi måtte aflyse og udsætte behandlinger. Mange af vores patienter håndterer situationen godt, men hvis man pludselig får smerter i bevæg-apparatet, kan hverdagen hurtig blive uoverskuelig. Derfor har vi iværksat nødberedskabet, så vi nu kan hjælpe dem, der har brug for vores vejledning. Vi er allerede godt i gang, og både patienter og fysioterapeuter har taget godt imod den nye måde at arbejde og behandle på,” tilføjer han.

 

En hjælpende hånd til særligt udsatte og sundhedsvæsnets arbejdsstyrke

Nødberedskabet skal også sikre, at ingen patienter mister væsentlige funktioner under den igangværende krise. Det kan eksempelvis dreje sig om en ældre person med hoftebrud, der uden genoptræning og behandling vil få uopretteligt funktionstab.

 

Tiltaget skal desuden støtte op om de mennesker, der holder Danmark i gang fra såvel kritiske funktioner som fra hjemmearbejdspladserne, fortæller Niels Erichsen

 

”I en tid hvor der er brug for alle hænder, er det vigtigt at vi står klar til at hjælpe, hvis vores sygeplejersker eller en læge på intensivafdelingen får akutte problemer som fx et hold i ryggen, der gør, at de ikke kan opretholde deres fysiske formåen – og det kan vi nu,” pointerer han.

 

Fakta: Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, kan du kontakte FysioDanmark Roskilde på reception@fysiocenterroskilde.dk, hvor klinikkens fysioterapeuter sidder klar til at vurdere din situation og afdække dit behov. Herefter henvises man hurtigst muligt til telefon- og videokonsultation. Telefon- og videokonsultation er begge tilskudsberettiget. Du kan også kontakte FysioDanmark Roskilde på telefon 46 75 78 15 fra kl. 8- 10 på alle hverdage.

 

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om det nye tiltag eller vil have hjælp til en casehistorie omkring den nye måde at træne og behandle på, kan du kontakte Niels Honoré fra FysioDanmark Roskilde på 2673 9204.