Vi glæder os at byde dig velkommen til din indledende samtale, undersøgelse, vurdering og plan. For at dit forløb får en så god start som muligt er der er par ting vi skal bede dig om at være opmærksom på inden du møder.

henvisning

 

 

 

 

  • Hvis dit forsikringsselskab dækker dine udgifter til forløbet skal du medbringe den bevilling du har modtaget fra dit forsikringsselskab til det indledende møde. Såfremt du har modtaget den elektronisk kan du send den til reception@fysiocenterroskilde.dk
  • Hvis du betinger at dit fysioterapeutiske forløb skal foregå hos en fysioterapeut, hvor du vil få tilskud fra det offentlige, skal vi have adgang til den elektroniske henvisning som den henvisende læge har lavet. Såfremt din henvisning ikke er tilgængelig for os inden dit første besøg vil du selv skulle betale hele honoraret for dit besøg hos fysioterapeuten.

 

I tilfælde af afbud, skal dette ske senest kl. 09.00 på behandlingsdagen, ellers vil du modtage et udeblivelsesgebyr på 160 kr.

sundhedskort Husk! du skal have dit gule sundhedskort med og du skal køre kortet igennem fremmøde terminalen hver gang.
haandklaede Husk stort håndklæde eller lagen ved både første og alle efterfølgende konsultationer.
roentgen Det er en god idé, hvis du tager eventuel scanninger, lægenotater eller andre relevante oplysninger med til fysioterapeuten.
parkering Rigtig mange mennesker i Roskilde vælger at træne og få behandling hos os! Det er vi enormt taknemlige for! På nogle tidspunkter af døgnet giver det en lille smule udfordringer i forhold til parkering. Du kan hjælpe os lidt ved at parkere på håndværkervej, hvis du skal træne og ikke er gangbesværet?
Kom i god tid til din første konsultation. Du kan orientere dig og få tips til Parkering på dette kort KLIK HER Parkerings kort   
transport Der er gode busforbindelser. Bus 123 afgår fra Roskilde station regelmæssigt og stopper i gå afstand til FysioDanmark Roskilde. Fra Trekroner station er der ca. 10 min på gå ben.