Her kan du læse om, hvad du skal være opmærksom på ved første besøg hos FysioDanmark Roskilde.

henvisning

 

 

Første gang du kommer til behandling eller undersøgelse skal du have en gyldig henvisning fra lægen. Din læge kan lave en elektronisk henvisning, der automatisk bliver sendt til os. Hvis du er forsikringskunde fra f.eks. TopDanmark, Tryg, PFA m.fl. skal du blot medbringe den bekræftelse, du har fået tilsendt af forsikringsselskabet.

 

I tilfælde af afbud, skal dette ske senest kl. 09.00 på behandlingsdagen, ellers vil du modtage et udeblivelsesgebyr på 160 kr.

sundhedskort Husk! du skal have dit gule sundhedskort med.
haandklaede Husk stort håndklæde eller lagen ved både første og alle efterfølgende konsultationer.
roentgen Det er en god idé, hvis du tager eventuel scanninger, lægenotater eller andre relevante oplysninger med til fysioterapeuten.
parkering Rigtig mange mennesker i Roskilde vælger at træne og få behandling hos os! Det er vi enormt taknemlige for! På nogle tidspunkter af døgnet giver det en lille smule udfordringer i forhold til parkering. Du kan hjælpe os lidt ved at parkere på håndværkervej, hvis du skal træne og ikke er gangbesværet?
Kom i god tid til din første konsultation. Du kan orientere dig og få tips til Parkering på dette kort KLIK HER Parkerings kort   
transport Der er gode busforbindelser. Bus 123 afgår fra Roskilde station regelmæssigt og stopper i gå afstand til FysioDanmark Roskilde. Fra Trekroner station er der ca. 10 min på gå ben.