FysioDanmark Roskilde har overenskomst med den offentlige sygesikring inden for fysioterapi

FysioDK Roskilde har rigtig stor efterspørgsel på vores ydelser. Det betyder at efterspørgslen på vores fysioterapeutiske ydelser er langt større end den offentlige sygesikring vil give tilskud til.
For at imødekomme denne efterspørgsel og for at tilbyde dig en tid til fysioterapi så hurtigt som muligt, har FysioDK Roskilde valgt også at levere fysioterapeutiske ydelser uden tilknytning til sygesikringen .

Du skal aktivt vælge hvilket produkt du ønsker:

UDENFOR SYGESIKRINGEN
• Du vil få en tid så hurtigt som muligt.
• Prisen er kr. 346,84 for første gang du møder din fysioterapeut, og kr. 249,67 til de efterfølgende konsultationer. (kr. 80,- mere end overenskomst priserne)
• Prisen er inklusiv en lang række mindre ydelser som din tilknyttede fysioterapeut vurderer, er relevant for din problemstilling og det forløb som du skal igennem i Fysiocenter. (Disse ydelser koster kr. 80,- indenfor sygesikringen, som f.eks. kan være tape, akupunktur, laser m.m.)
• Du behøver ikke være henvist fra en læge for at booke tid til første konsultation.
• Du vil blive tilknyttet en fysioterapeut som har en lang efteruddannelse og års erfaring med vurdering, behandling og genoptræning af problemer i bevægeapparatet.
• Hvis du er medlem af SygesikringDanmark vil du stadigvæk få refusion (kr. 133,- første konsultation og kr. 88,- for normal behandlinger) for de fysioterapeutiske ydelser som du modtager.
• Du vil kunne få helt eller delvist dækket dine udgifter igennem din forsikring. SKANDIA og DANSK SUNDHEDSSIKRING dækker dine udgifter udenfor sygesikringen.

INDENFOR SYGESIKRINGEN
• Du skal forvente en ventetid på op til 2/3 uger.
• Prisen er kr. 266,84 for første gang du møder din fysioterapeut, og kr. 169,67 til de efterfølgende konsultationer
• Du skal være henvist fra en læge for at booke tid til din første konsultation
• Din tilknyttede fysioterapeut anbefaler ofte en lang række mindre ydelser som den offentlige overenskomst ikke giver tilskud til. (læs mere nedenfor) Disse ydelser vil optimere dit forløb i FysioDanmark Roskilde og koster kr. 80,- (det kan f.eks. være tape, akupunktur, laser m.m.)
• Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, vil du få refusion for de fysioterapeutiske ydelser som du modtager. (kr. 133,- første for konsultation og kr. 88,- for normal behandlinger)

Sundhedsydelser uden tilskud:

Hvis du har fået en henvisning fra din læge til fysioterapi og du bliver tilknyttet en fysioterapeut som arbejder under sygesikringen, kan du få tilskud til de traditionelle ydelser din tilknyttet fysioterapeut leverer. Såfremt din tilknyttede fysioterapeut vurderer, at det vil være optimalt for dit behandlingsforløb, at de traditionelle fysioterapeutiske ydelser suppleres med ydelser der ikke indgår i overenskomsten, vil du få tilbudt at købe disse i tillæg.. Det vil aldrig koste mere end kr. 80,- per behandling. Du skal naturligvis ikke betale hvis du udelukkende får ydelser, der allerede er omfattet af overenskomsten. Du vil af din tilknyttede fysioterapeut til det indledende interview blive informeret, om hvilke ydelser det anbefales at tilkøbe.

Betaler dit forsikringsselskab for dit forløb i Fysiocenter:

FysioDK Roskilde samarbejder med stort set alle danske forsikringsselskaber. Det betyder, at du kan få behandling og genoptræning i FysioDK Roskilde, hvis du har en sundhedsforsikring. Det er dog vigtigt at understrege, at du altid skal kontakte dit forsikringsselskab først, så du er sikker på, at de har givet accept til betaling af dit forløb i FysioDanmark Roskilde. Til første konsultation skal du medbringe de papirer som du har fået tilsendt fra dit forsikringsselskab og din henvisning fra din læge. Vær opmærksom på, at for at fuldende dit behandlings- og genoptræningsforløb, vil du i nogle tilfælde blive anbefalet at tilkøbe sundhedsydelser som forsikringsselskaberne ikke dækker.

Tidsbestilling:

Tidsbestilling sker via vores telefon eller online via vores hjemmeside www.fysiocenterroskilde.dk. Da vi oplever stor søgning på vores ydelser kan der være ventetid på telefonen. Vi opfordrer dig derfor til at booke tid online. Hvis du er forsikringspatient skal du henvende dig personligt for tidsbestilling.

Betaling:

Du vil senest til den sidste konsultation blive bedt om at betale. Vi modtager primært betaling kontant el. med dankort. Betaling for fysiotræning sker via PBS. Vi tager ikke i mod Mastercard og VISA electron.

Fremmøde/registrering:

Når du møder første gang i FysioDanmark Roskilde skal du henvende dig i receptionen. Din registrering vil efterfølgende ske via vores venteværelsesterminal som står i receptionen.

Sygesikring Danmark:

Hvis du er medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud til dit behandlings- og genoptræningsforløb i FysioDanmark Roskilde. Husk at oplyse din tilknyttede fysioterapeut om dette.

Afbud:

Da vi har stor efterspørgsel på vores fysioterapeutisk ydelser, skal du melde afbud til konsultation senest kl. 09.00 på dagen. I tilfælde af for sent afbud er vi berettiget til at pålægge dig et udeblivelses honorar på kr. 160,-

Parkering:

FysioDanmark Roskilde har tilknyttet 40 parkeringspladser. Disse bliver hurtigt benyttet af alle vores medlemmer og kunder. Derfor kan du komme til at opleve at der ikke er en ledig plads lige uden foran døren. Vi henviser derfor til dels at komme i god tid og dels til parkeringspladser på Håndværkervej.

Ultralydsskanning i FysioDanmark Roskilde:

Da vi ønsker at tilbyde dig den bedste og mest fagligt velfunderet undersøgelse og behandling har vi valgt at anvende ultralydskanning i undersøgelsen af dig. Denne undersøgelse er der ikke tilskud til. Der vil blive lagt et gebyr oven i din undersøgelse pris på op til kr. 499,- første gang og efterfølgende op til kr. 250,-. Du kan altid fravælge dette. Gør blot opmærksom på det i telefonen eller ved start af behandlingen.

Sundhedssamtale:

FysioDanmark Roskilde arbejder på at blive den mest fysisk aktive by I Danmark. Vi tilbyder derfor alle personer som starter i et fysioterapeutisk forløb i FysioDk Roskilde at have et indledende interview med sygeplejerske Ulla Bay. Ulla vil sammen med dig vurdere, om du udover dit fysioterapeutiske forløb vil have god effekt at blive hjulpet med opstart af træning, kostrådgivning eller andet som kan have relevans for din generelle sundhed.