FYSIOTRÆNER

FysioDanmark Roskilde har en vision som hedder ”Varig bedring og sund livsstil – hele livet” og det udsagn kommer fra hjertet!

 

💪 MØD DANMARKS FØRSTE FYSIOTRÆNERE 💪

Vi introducere nu som de første i landet en hel ny arbejdsbeskrivelse og vision for hvordan vi behandler mennesker med alvorlige sygdomme i Danmark.

Velkommen til FYSIOTRÆNEREN

En fysiotræner er en fysioterapeut som har særlige kompetencer og interesse for igennem motivation, empati og fysisk aktivitet at behandle dig som har en alvorlig sygdom. Særligt dig med udfordringer med hjertet, lungerne, blodsukkeret, cancer brænder vi for at hjælpe. Du kan også bruge fysiotræneren, hvis du prøvet at tabe dig en del gange men ikke lykkes og/eller har andre udfordringer.
Søren og Nikolaj er klar til at skabe resultater sammen med dig hvad enten du vil tabe dig, forebygge skavanker eller grundet en sygdom er NØD til at skabe resultater!
Vi er der hele vejen for dig🙏💪

Book en tid direkte hos vores Fysiotræner på vores online booking – KLIK HER

Det er det vores håb og ønske at vi fremover kan hjælpe mennesker til at fastholde de gode intentioner, vaner og drømme hele livet.

Med en fysiotræner kan du komme godt fra start, samt holde fast i din motivation og du bør overveje om ikke en Fysiotræner er en god ide for dig hvis:

  • Du har før prøvet at “falde af hesten”
  • Du har brug for struktur og tydelige delmål
  • Du har brug for en tovholder som holder til ilden
  • Du ikke har kvalitet i din træning (den tager ikke højde for dit træningsniveau f.eks. antal gentagelser, vægt, intensitet, øvelsesvalg, hold, individuel træning, frekvens, din personlighed og præferencer.
  • Du stadig har en skavank eller ønsker at forebygge denne

Tænk ligeledes over følgende spørgsmål og kan du ikke svare på dem, så kontakt Nikolaj uforpligtende på mail : nj@fysiocenterroskilde.dk

  • Tænk over hvad dig i virkeligheden er årsagen til at du gerne vil holde dig sund er?
  • Tænk over hvad dine undskyldninger (forhindrende tanker) er for ikke at gøre det?
  • Tænk over hvordan en perfekt træningsuge ville se ud for dig?

Udtalelser 

“Dagen er tiltaget med over to timer, og det er tid til en update til dig 🙂

Jeg har styr på træningen og har meget få afbud.

Min vægt ligger lige over og under de 70 kg, som var mit første mål. Nu mangler jeg et par kg. Selvom jeg ikke har tabt mig de store mængder, kan jeg tydeligt aflæse vægt, flere muskler og sund mad på min krop: Jeg kan passe tøj, som har hængt længe i skabet. Det er fedt! Og jeg er stærk. Ingen mormoroverarme her 😉

Det med at være aktiv fysisk bevæger sig i nogle kurver for mit vedkommende. Jeg kan ikke være topmotiveret hele tiden – heller ikke omkring kost, men alting bliver lettere med tiden.

Til sidst får du den gladeste nyhed: Jeg blev dexa-skannet første gang efter diagnosticeringen af knogleskørhed for 3 år siden, og skanningen viste, at jeg ikke har knogleskørhed mere, kun osteopeni. Det vil sige, at kombinationen af vægtbærende motion, sund mad, kosttilskud og medicin faktisk virker. Værdierne, der rykker sig, er ganske små, men min læge var meget tilfreds. Det er en mulighed, at jeg på sigt kan undvære medicinen, men nu ser vi. Det er virkelig en langsom proces.”

“Kære Nikolaj

Det var fantastisk godt at møde dig og høre din instruktion. Jeg begynder i morgen. Lige nu har jeg en skøn følelse i kroppen. Det er nok fordi du var skånsom – og så fordi jeg kan mærke en glæde ved at jeg nu er i gang.”