FYSIOTRÆNER

FysioDanmark Roskilde har en vision som hedder ”Varig bedring og sund livsstil – hele livet” og det udsagn kommer fra hjertet!

FYSIOTRÆNER NIKOLAJ JØRGENSEN

Det er det vores håb og ønske at vi fremover kan hjælpe mennesker til at fastholde de gode intentioner, vaner og drømme hele livet.

Med en fysiotræner kan du komme godt fra start, samt holde fast i din motivation og du bør overveje om ikke en Fysiotræner er en god ide for dig hvis:

  • Du har før prøvet at “falde af hesten”
  • Du har brug for struktur og tydelige delmål
  • Du har brug for en tovholder som holder til ilden
  • Du ikke har kvalitet i din træning (den tager ikke højde for dit træningsniveau f.eks. antal gentagelser, vægt, intensitet, øvelsesvalg, hold, individuel træning, frekvens, din personlighed og præferencer.
  • Du stadig har en skavank eller ønsker at forebygge denne

Tænk ligeledes over følgende spørgsmål og kan du ikke svare på dem, så kontakt Nikolaj uforpligtigende på mail : nj@fysiocenterroskilde.dk

  • Tænk over hvad dig i virkeligheden er årsagen til at du gerne vil holde dig sund er?
  • Tænk over hvad dine undskyldninger (forhindrende tanker) er for ikke at gøre det?
  • Tænk over hvordan en perfekt træningsuge ville se ud for dig?

Udtalelser om Nikolaj

“Dagen er tiltaget med over to timer, og det er tid til en update til dig 🙂

Jeg har styr på træningen og har meget få afbud.

Min vægt ligger lige over og under de 70 kg, som var mit første mål. Nu mangler jeg et par kg. Selvom jeg ikke har tabt mig de store mængder, kan jeg tydeligt aflæse vægt, flere muskler og sund mad på min krop: Jeg kan passe tøj, som har hængt længe i skabet. Det er fedt! Og jeg er stærk. Ingen mormoroverarme her 😉

Det med at være aktiv fysisk bevæger sig i nogle kurver for mit vedkommende. Jeg kan ikke være topmotiveret hele tiden – heller ikke omkring kost, men alting bliver lettere med tiden.

Til sidst får du den gladeste nyhed: Jeg blev dexa-skannet første gang efter diagnosticeringen af knogleskørhed for 3 år siden, og skanningen viste, at jeg ikke har knogleskørhed mere, kun osteopeni. Det vil sige, at kombinationen af vægtbærende motion, sund mad, kosttilskud og medicin faktisk virker. Værdierne, der rykker sig, er ganske små, men min læge var meget tilfreds. Det er en mulighed, at jeg på sigt kan undvære medicinen, men nu ser vi. Det er virkelig en langsom proces.”

“Kære Nikolaj

Det var fantastisk godt at møde dig og høre din instruktion. Jeg begynder i morgen. Lige nu har jeg en skøn følelse i kroppen. Det er nok fordi du var skånsom – og så fordi jeg kan mærke en glæde ved at jeg nu er i gang.”