GLAD I FysioDanmark

maj 3, 2017 8:12 pm

GLAD I FysioDanmark (Godt liv med artrose i Danmark)

GLAD træning henvender sig til personer med begyndende eller udviklet artrose (slidgigt). GLAD forløbet strækker sig over 2 faser.

 GLAD billedeKim Svane er certificeret GLA:D instruktør og ham du møder på holdet.

Første fase. (8 første uger)

Introduktion:

Som deltager gennemgår du et indledende interview, undersøgelse og test, hvorefter du bliver introduceret til de øvelser som du skal gennemgå i træningsperioden.

Undervisning:

I starten af forløbet skal du deltage til undervisning. Her vil du vil få kendskab til artrose og samtidig blive undervist i hvorledes du i dagligdagen kan sikre at du ikke overbelaster dine knæ eller hofter.

Træning:

Træningen forgår tirsdag og torsdag kl. 15.00-16.00

Træningen har til formål at styrke muskulatur omkring hofte og knæ, og på sigt reducere smerter. Tillige har træningen vist sig at have en gavnlig effekt på bruskens ernæring.

Test:

Efter de 8 uger vil du blive testet igen for således at få kendskab til i hvilken grad træningen har hjulpet dig.

Anden fase.

I anden fase vil du, på baggrund af resultatet fra de første 8 uger, i samarbejde med din tilknyttede fysioterapeut planlægge den træning som du skal fortsætte med. Træningen kan bestå af holdtræning eller træning i Fysiocenter træningscenter.

Pris:

Første fase:

Kr. 3.250,-

Betalingen sker når man har været til det indledende interview og undersøgelse og efter dette er blevet inkluderet i forløbet.

Hvis man har henvisning til fysioterapi med fra læge er der mulighed for at få refusion fra Sygesikring Danmark svarende til kr. 1.400,- Du vil modtage refusion fra Sygesikring Danmark efter endt forløb.

 Anden fase:

Pris for den efterfølgende træning vil være bestemt af hvilken træning du skal gennemgå. Du har ligeledes i anden fase mulighed for refusion fra Sygesikring Danmark. Pris ca. fra 450 kr pr.mdr med op til 255 kr i refusion fra Danmark.

GLAD varetages af Fysiocenter´s certificeret GLA:D instruktør Fysioterapeut kim Svane. Kontakt på mail: ks@fysiocenterroskilde.dk eller telefon 46 75 78 15