GRATIS TRÆNING I JANUAR

december 28, 2017 7:44 am

Træn gratis i Januar i Roskildes hyggeligste og fagligt stærkeste træningscenter*

Den er god nok, for vi tror nemlig på at du med den rette træning og faglige vejledning sagtens kan leve det gode liv.

Kom bare forbi – så opretter vi dig, og du er i gang med dit sunde 2018

De fleste ved godt, hvis vi i løbet af dagen får drukket for meget kaffe, og kontorstolen har dybe afmærkninger, fordi vi har siddet for meget ned. Hvis ikke træning er en del af vores hverdag, bliver vores krop alt for inaktiv, og den måde, vi bruger den på, bliver for ensidig. Og du ved jo godt, at træning er sundt, men det skal helst være sjovt og spændende – ellers er det for surt.

Hvis træning ikke tænder dig, kan det være, du har gjort det for ofte i en periode eller måske valgt den forkerte form for motion. Har det været for ensomt at træne, kan holdtræning være en mulighed. Hos os finder du mange forskellige og spændende holdtyper.

Har du ondt i din krop, kan træning være med til at reducere og måske fjerne de spændinger, du oplever. Du bliver stærkere og mere spændstig ved at træne, og det gør dig i stand til at klare fysiske belastninger og det kan reducere dine smerter.

Træning er ikke kun medicin for kroppen eller vedligeholdelse af din vægt og sundhed. Du forebygger også livsstilssygdomme og det er godt for dit velvære. Humøret har godt af fysisk træning, og træner du sammen med andre, får du også trænet din sociale netværksmuskel i det omfang, du har lyst.

Du bestemmer farten
Hvad er dit mål med at motionere? Det er dine ønsker for, hvad du gerne vil med træningen, der bestemmer, hvordan vi sammensætter dit program. Vi har den nyeste viden på området, så du kan lære nye motionsformer eller blive endnu bedre til dem, du bedst kan lide. Programmet garanterer dig en sikker træning, der er relevant for dig. I januar får du rabat på vores fysiotrænere som er eksperter i at tilrettelægge det rigtige program til dig. Normal pris 650 kr, nu kun 350 kr.

Træning for alle
Træningscenteret er for alle. Både til patienter, der går til behandling hos en fysioterapeut, og andre, der bare har lyst til at røre sig – det gør ikke noget, at du ikke er vant til at træne. Hos os er der ro til at fordybe sig i træningen.

Har du brug for mere?
Har du brug for en personlig træner, eller har du særlige udfordringer med helbredet står vores fysioterapeuter, sygeplejersker og diætist klar til at rådgive dig. (se prisliste klik her) Du kan også tilkøbe yogaforløb, genoptræningsforløb og/eller sundhedstjek.

Mere information
Har du lyst til at vide mere om centret, er du altid velkommen til at kontakte os på reception@fysiocenterroskilde.dk eller komme forbi og se vores lokaler og mærke den særlige stemning.

*Gratis træning og gavekort på massage gælder alle nye medlemmer som ikke har været medlemmer hos os i 2017. Kræver tilmelding via PBS og der er ingen binding.