Hurtig tid hos en fysioterapeut.

Når du skal i et fysioterapeutisk forløb vil vi som udgangspunkt altid tilbyde dig en tid hos en fysioterapeut, som ikke har ventetid og som derfor kan tilbyde dig en tid indenfor for 3 hverdage. Det vil altid være hos en fysioterapeut, hvor du ikke vil modtage tilskud fra det offentlige sygesikring. (link til priser privat fysioterapi)

Fysioterapi med offentlig tilskud

FysioDanmark Roskilde har overenskomst med sygesikringen, men da efterspørgslen på at komme i behandling hos os, er langt større end det offentlige vil give tilskud til, er der på nuværende tidspunkt ventetid på ca. 6 uger til et fysioterapeutisk forløb med tilskud fra den offentlige sygesikring.

Hvis du betinger at dit fysioterapeutiske forløb skal foregå hos en fysioterapeut, hvor du vil få tilskud fra det offentlige, skal vi have adgang til den elektroniske henvisning som den henvisende læge har lavet. Såfremt din henvisning ikke er tilgængelig for os inden dit første besøg vil du selv skulle betale hele honoraret for dit besøg hos fysioterapeuten.

 

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark uden lægehenvisning?

Du vil få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på alle ydelser som du modtager når du er i forløb hos en fysioterapeut eller en diætist. (link til priser)

Tillæg for akupunktur, laser og forebyggende indsats?                                                                                           

Såfremt du vælger at være i et forløb med offentligt tilskud skal du være opmærksom på at der kan være et tillæg på ydelser som ikke er dækket af de offentlige tilskud. Hvis du vælger fysioterapi uden sygesikringstilskud, er tillægget en del af prisen

Sundhedsforsikring

Hvis dit forsikringsselskab/sundhedsforsikring skal betale for hele eller dele af dit forløb hos os er nedenstående vigtige informationer.

  • I nogle tilfælde betinger dit forsikringsselskab at du er i et fysioterapeutisk forløb, hvor der er offentligt tilskud. I disse tilfælde betaler din sundhedsforsikring den normale egenbetaling på kr. 268,74,- for en førstegangsbehandling og kr. 170,87,- for efterfølgende konsultationer.
  • Husk at du kan få en hurtig tid (indenfor 3 dage) hos en fysioterapeut såfremt du accepterer en egenbetaling på kr. 80,- for hver behandling. I mange tilfælde dækker forsikringen dog hele beløbet, så det er en god idé at tjekke op på dine forsikringsbetingelser inden du møder til det indledende møde.
  • Du skal medbringe den bevilling du har modtaget fra dit forsikringsselskab til det indledende møde. Såfremt du har modtaget den elektronisk kan du send den til reception@fysiocenterroskilde.dk
  • Vær opmærksom på, at alle sundhedsforsikringer ikke nødvendigvis dækker lige præcis det forløb din tilknyttede fysioterapeut vurderer er fagligt mest optimalt for dig, og at der derfor kan være egenbetaling på visse ydelser.