“Hvordan ville du have det hvis du tabte dig, var i bedre form og spiste en smule sundere”?

Og kunne du tænke dig at starte en ny livsstil og ikke falde tilbage i de gamle dårlige vaner igen, efter første måned? Så er det nu du skal være med.

UTURN Roskilde varer i min. 3-6 måneder og indeholder et trænings- ernærings og uddannelses koncept. Desuden en tydelig motiverende og opfølgende struktur, hvor du vil opleve at du konstant bliver fastholdt i det forløb som du selv har været med til at planlægge.

Torben og NielsForside fra Paperboy, Roskilde 2017

Forløbet henvender sig til personer som er:
• 40 + og i risiko for at udvikle en sygdom eller har fået en.

Formålet med forløbet er at give deltagerne de bedste muligheder for at reducere de symptomer som følger med sygdommen.
Desuden er målet at reducere medicinindtag og de bivirkninger herfra. Vi har særlig gode erfaringer med diabetes, hjertelidelser, forhøjet blodtryk/kolesterol.

Tilmelding og mere information
Kontakt sygeplejerske Ulla Bay for mere information om forløbet og opstart:
ub@fysiocenterroskilde.dk

Opstart
Inden starten på forløbet skal deltagerne gennemgå et interview, en række test samt definere målet med forløbet. Dette vil ske sammen med en sygeplejerske/diætist som har grundig erfaring med at tilrettelægge et kost og træningsforløb til personer som ønsker en livsstilsændring. Efter det indledende interview og test vil dit træningsprogram og kostplan bliver planlagt i samarbejde med din tilknyttet sygeplejerske/diætist og en fysioterapeut.

Træning
Træningen vil foregå i FysioDanmark Roskilde og vil blive designet ud fra de nationale kliniske retningslinjer der er omkring træning til lige præcis din sygdom. Forløbet vil selvfølgelig ligeledes tage højde for deltagernes aktuelle fysiske niveau, målsætning og skal selvfølgelig sammenflettes med de øvrige aktiviteter man har i dagligdagen. Vi vil forvente at deltagerne skal træne 2-3 gange om ugen af ca. 30 – 45 min. varighed.

Se eventuelt mere under holdprogram.

Kost
Som deltager vil du sammen med en sygeplejerske/diætist, designe den kostplan som vil passe din aktuelle situation, dagligdag og målsætning.

Mulighed for at få hurtig kontakt til FysioDanmark Roskilde
Vi ved at du i forløbet vil stå i situationer, hvor du har behov for at komme i kontakt med os hurtigt muligt. For at dække dette behov har du mulighed for at sende sms og maile til os 24/7. Du skal forvente et svar inden for 24 timer i normale hverdage.

Test
Du vil få målt din vægt, fedtprocent, blodtryk, blodsukker, livvidde og kondital i projektet. Du vil min. få målt alle parametre 2 gange i forløbet. Første gang ved opstart og anden gang efter 3 måneder.

Pris

6500 kr og du kan få op til 2244 kr retur hos sygeforsikring Danmark. Ved opstart i Januar får du 5 gange massage VÆRDI 1000 kr + en gavepakke til en værdi af 300 kr. Begrænset antal pladser.

Skriv en mail til Sygeplejerske Ulla Bay på ub@fysiocenterroskilde.dk

Læs mere om pris KLIK HER

Mulighed for rabat via Sygeforsikring Danmark eller tal med din arbejdsgiver.