Vi knokler for at gøre Roskilde til Danmarks mest fysisk aktive by, og vi har engang imellem brug for hjælp til at stoppe op og kigge på hvad vi kan gøre bedre/anderledes.

I det konstante arbejde får vi løbende rådgivning og  gode råd af en række mennesker som betyder meget for os.

Vi vil her gerne takke dem som tror på os og er med på rejsen.

Jens Moberg.

moberg_om_mig-300x219

Jens har fulgt os igennem 3 år, og har hjertet det rette sted. Han brænder som os, for at motion og mennesker kommer tættere og mere regelmæssigt i spil med hinanden. Jens giver gode råd og ledelsesparring, samt trykprøver vores mange ideer og tanker omkring målet. “Roskilde skal være Danmarks mest fysisk aktive by”

Læs mere om Jens på hans hjemmeside: http://jensmoberg.dk/

Claus Witt, Revisor

claus_ny_86

Claus har været vores revisor i over 10 år. Endelig en talmand som ikke blot har styr på formalia, men også brænder for at udvikle vores virksomhed. Vi har i Claus altid en sikker og tryg mand på holdet, og så cykler han efter eget Sønderjysk udsagn egentligt “rimeligt”.

Læs mere om Claus Witt på hans hjemmeside: http://clauswitt.dk/

Finn Luff, Erhvervspsykolog

1a2f357

Finn er fantastisk at tale med når man har en udfordring, eller bliver i tvivl om kursen er sat rigtigt. I det rum for samtale og refleksion som Finn´s faglighed mestre, er der gode muligheder for at søge viden og svar. Vi er inspireret af Finn´s tilgang til at være menneske og når vi engang ansætter den første Psykolog i FysioDanmark Roskilde, spørger vi Finn om han vil:)

Læs mere om Finn på hans hjemmeside: http://www.finnluff.dk/